Obala 46, 51511 Malinska, Hrvatska

GUIDE for YOU – Vaš turistički vodič kroz Malinsku

 

GUIDE for YOU je aplikacija koja vam omogućuje jednostavno planiranje putovanja i istraživanje novih destinacija, uključujući i prekrasnu Malinsku. Malinska je idealna za opuštajući odmor uz more, ali i za aktivnosti kao što su plivanje, biciklizam i planinarenje.

Malinska je poznata po svojim prekrasnim plažama i kristalno čistom moru, kao i po svojim kulturno-povijesnim znamenitostima kao što su Samostan franjevaca trećoredaca u Portu, staro groblje Sv. Apolinara te Cickini, ranokršćansko arheološko nalazište koje datira još iz razdoblja između V. i VII. stoljeća.

Od novijih znamenitosti koje su se našle na području Malinske-Dubašnice ističu se DUBoak – Interpretacijski centar maritimne baštine, koji će vam dočarati bogatu maritimnu baštinu, kulturu plovidbe i suživot otočkih ljudi s morem, te Fumak, zavjetni križ visine 6,60 metara koji je podignut u znak zahvale za oporavak od stradanja na radu.

U aplikaciji možete odabrati Malinsku kao svoju destinaciju i unijeti preferencije, primjerice dužinu boravka i željene aktivnosti. Aplikacija će tada generirati prijedloge kao što su posjet plažama, obilazak lokaliteta poput crkve Sv. Apolinara i šetnji uz Rajsku cestu.

U Malinskoj se nalazi obilje biciklističkih, planinarskih i trail staza. Vozeći se biciklističkim stazama Malinske-Dubašnice možete proći staze od onih uz more, sve do bogatih hrastovih šuma i maslinika u unutrašnjosti, a gotovo sve staze pogodne su za cijelu obitelj zbog niske visinske razlike.

Ljubitelje planinarenja i trčanja očarat će 50 kilometara staza, kako ranije spomenuta Rajska cesta koja se prostire od kupališta Haludovo prema Njivicama, tako i najljepša trail staza koja se prostire sve do Glavotoka.

Aplikacija također sadrži praktične informacije o Malinskoj, primjerice vremensku prognozu, restorane i ugostiteljsku ponudu u blizini, kao i preporuke za smještaj, organizirane izlete i događanja u Malinskoj.

Ukratko, GUIDE for YOU savršena je aplikacija za planiranje nezaboravnog odmora u Malinskoj i istraživanje svih ljepota mjesta. Bez obzira na to jeste li ljubitelj aktivnog odmora ili samo želite opuštajući odmor uz more, ova aplikacija pomoći će vam da pronađete idealne aktivnosti i ponude za vaš savršen odmor.

Preuzmite aplikaciju GUIDE for YOU:

Skenirajte QR Kod ili jednostavno upišite 51511-0001 za Malinsku:


22/03/2023

Vezane objave