Obala 46, 51511 Malinska, Hrvatska

Ljetna škola jedrenja u Malinskoj

Dragi ljubitelji jedrenja i morskih aktivnosti,

ukoliko želite sami naučiti jedriti ili želite da vaše dijete tijekom ljeta, ili čak cijele godine, usvoji nova znanja i vještine, predlažemo vam da razmislite o upisu u Ljetnu školu jedrenja.

LJETNA ŠKOLA JEDRENJA ZA DJECU

Jedriličarski klub Malinska i ove godine organizira školu jedrenja za klasu optimist i laser, gdje djeca usvajaju osnovna znanja potrebna za upravljanje malim jedrilicama. Djeca će tijekom ljeta naučiti jedriti, vezivati čvorove, saznati ponešto više o vjetrovima i ponašanju na moru te upoznati nove prijatelje. Sve to će se odvijati pod budnim okom trenera Vida Kraljića.

Treninzi za djecu se održavaju od ponedjeljka do petka, u jutarnjim terminima, od 8:00 do 14:00 sati, tijekom tri tjedna. Cijena Ljetne škole jedrenja za djecu iznosi 150 €.

LJETNA ŠKOLA JEDRENJA ZA ODRASLE

JK Malinska i ove je godine organizira Ljetnu školu jedrenja za odrasle koja se održava u popodnevnim terminima. Program za odrasle traje pet dana, a cijena iznosi također 150 €. Ova jedinstvena prilika omogućuje odraslima da steknu osnovna znanja jedrenja i uživaju u morskim avanturama pod vodstvom trenera Vida Kraljića.

Ne propustite priliku da vaše dijete ili čak i vi sami steknete nove vještine u jedrenju.

Prijave su otvorene, stoga se što prije prijavite i osigurajte svoje mjesto u Ljetnoj školi jedrenja.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte:

  • trenera Vida Kraljića: +385 98 986 1054
    ili
  • koordinatora Škole jedrenja, Zdravka Furlana: +385 98 161 13 70


27/06/2023

Vezane objave