Obala 46, 51511 Malinska, Hrvatska

Krk Bike Story – A Place To Call Home

Pridružite se vožnjama kroz tri atraktivne biciklističke priče spojene pod već prepoznatljivim imenom Krk Bike Story. Ture pod nazivima Family...

Pridružite se vožnjama kroz tri atraktivne biciklističke priče spojene pod već prepoznatljivim imenom Krk Bike Story. Ture pod nazivima

  • Family Story,
  • Romantic Story i
  • Adrenaline Story

će se, uz prethodne prijave, besplatno održavati kroz tri nedjelje mjeseca lipnja.

Family Story održat će se 14. lipnja i namijenjen je obiteljima s djecom, početnicima i rekreativcima. Tura je duga 18 kilometara i vozi se rutom Baška – Zarok – Batomalj – Draga Bašćanska – Sveta Lucija – Batomalj – Zarok – Kricin. Start i cilj je ispred Heritage Hotela Forza, uz vođeno istezanje za učesnike prije samog starta, a uključuje i posjet akvariju po završetku biciklijade.

Romantic Story je na rasporedu 21. lipnja. Iako nešto zahtjevnija od Family Story-ja, ova tura od 38 kilometara i dalje je prikladna za početnike i rekreativce. Raspored vožnje je idealan za parove te uključuje posjet Etno kući Kornić, degustaciju vrbničke žlahtine te opuštajuću vožnju uz more. Vozi se rutom Krk – Kornić – Vrbnik – Punat – Krk. Start i cilj je krčka riva kod sunčanog sata.

Adrenaline Story najzahtjevnija je od naše tri biciklističke priče koja će se 28. lipnja voziti rutom Njivice – Omišalj – Dubova staza – Kapelica Kod Magriža – Biserujka – Sužan – Crkva Sv Petra kod Gabonjina – Turčić – Malinska – Rajski put – Njivice. Ova tura, dugačka 50 kilometara s ukupnim usponom od 850 m, idealna je za biciklističke rekreativce koji traže malo veći izazov, ali također žele uživati u prirodnim i kulturnim ljepotama otoka Krka. Start i cilj je lukobran u Njivicama.

Promotivni paketi Krk Bike Story stvoreni su po mjeri gosta, a svaka tura u sebi sadržava i dodatne kulturne i gastronomske sadržaje kako bi se upotpunio doživljaj turističkog i odmorišnog iskustva.

Da bi se omogućila ugodna i sigurna vožnja za sve sudionike, njihov broj je ograničen na maksimalno 50 prijavljenih po turi.

Prijave se primaju putem obrasca: https://forms.gle/K4u2BZv44qF1D5M86

Za više informacija: 099/ 2665 604

Suorganizator projekta Krk Bike Story je INFINITAS-SPORT uz partnere: Agencija Šiloturist, Domino – Luka Tabako, Etno kuća Kornić, Katunar Estate Winery i Plantaža smilja – Neobična avantura.


10/06/2020

Vezane objave