Obala 46, 51511 Malinska, Hrvatska

Krk Bike Story – A Place To Call Home

Pridružite se vožnjama kroz tri atraktivne biciklističke priče spojene pod već prepoznatljivim imenom Krk Bike Story. Ture pod nazivima

  • Family Story,
  • Romantic Story i
  • Adrenaline Story

će se, uz prethodne prijave, besplatno održavati kroz tri nedjelje mjeseca lipnja.

Family Story održat će se 14. lipnja i namijenjen je obiteljima s djecom, početnicima i rekreativcima. Tura je duga 18 kilometara i vozi se rutom Baška – Zarok – Batomalj – Draga Bašćanska – Sveta Lucija – Batomalj – Zarok – Kricin. Start i cilj je ispred Heritage Hotela Forza, uz vođeno istezanje za učesnike prije samog starta, a uključuje i posjet akvariju po završetku biciklijade.

Romantic Story je na rasporedu 21. lipnja. Iako nešto zahtjevnija od Family Story-ja, ova tura od 38 kilometara i dalje je prikladna za početnike i rekreativce. Raspored vožnje je idealan za parove te uključuje posjet Etno kući Kornić, degustaciju vrbničke žlahtine te opuštajuću vožnju uz more. Vozi se rutom Krk – Kornić – Vrbnik – Punat – Krk. Start i cilj je krčka riva kod sunčanog sata.

Adrenaline Story najzahtjevnija je od naše tri biciklističke priče koja će se 28. lipnja voziti rutom Njivice – Omišalj – Dubova staza – Kapelica Kod Magriža – Biserujka – Sužan – Crkva Sv Petra kod Gabonjina – Turčić – Malinska – Rajski put – Njivice. Ova tura, dugačka 50 kilometara s ukupnim usponom od 850 m, idealna je za biciklističke rekreativce koji traže malo veći izazov, ali također žele uživati u prirodnim i kulturnim ljepotama otoka Krka. Start i cilj je lukobran u Njivicama.

Promotivni paketi Krk Bike Story stvoreni su po mjeri gosta, a svaka tura u sebi sadržava i dodatne kulturne i gastronomske sadržaje kako bi se upotpunio doživljaj turističkog i odmorišnog iskustva.

Da bi se omogućila ugodna i sigurna vožnja za sve sudionike, njihov broj je ograničen na maksimalno 50 prijavljenih po turi.

Prijave se primaju putem obrasca: https://forms.gle/K4u2BZv44qF1D5M86

Za više informacija: 099/ 2665 604

Suorganizator projekta Krk Bike Story je INFINITAS-SPORT uz partnere: Agencija Šiloturist, Domino – Luka Tabako, Etno kuća Kornić, Katunar Estate Winery i Plantaža smilja – Neobična avantura.


10/06/2020

Vezane objave