Obala 46, 51511 Malinska, Hrvatska

Obitelj i djeca

Malinska je jedna od destinacija koje obitelji s djecom najviše vole.

Malinska je jedna od destinacija koje obitelji s djecom najviše vole. Osim izuzetno dobre povezanosti i blizine, primarno Rijeke i Zagreba, Malinska se kroz svoju ponudu obiteljskog i hotelskog smještaja, plaža i ugostiteljskih objekata s prihvatljivim cijenama nametnuta kroz godine kao TOP izbor za brojne obitelji.

Osim toga, sigurnost i mir koju pruža Malinska poseban su bonus za sve roditelje željne istinskog odmora.

Ako želite da vaša djeca iskuse magiju na odmoru, gdje svi zajedno možete bezbrižno šetati, voziti bicikle ili provoditi dane pored kristalno čistog mora, okruženi prirodom bez previše buke – posjetite Malinsku.

 

SMJEŠTAJ ZA OBITELJI

Privatni apartmani u Malinskoj u sezoni su gotovo uvijek puni pa preporučamo da smještaj planirate prije samog dolaska na destinaciju kako biste si osigurali optimalan smještaj, a u slučaju da ste ipak last minute gost, brojne turističke agencije u Malinskoj pomoći će vam i da se negdje ugodno smjestite.

Osim stotina privatnih obiteljskih objekata, smještaj nude i veli i mali neovisni hoteli koji nude usluge noćenja i obroka, za još opušteniji odmor.

Jedan o najstarijih hotela u Malinskoj je hotel Malin sa 128 soba i 21 luksuzno opremljenim apartmanima nalazi se tik uz obalu, nedaleko centra grada, a radi cijelu godinu. Hoteli Vila Rova i Blue Wave Resort smjestili su se nešto dalje uz more, u zaljevu Rova tik do šljunčane plaže, a gostima nude i bazene za uživanje. Malo dalje uz obalu u Portu nalaze se i izvrsni hotel Spa & Wellness Hotel Pinia te hotel Villa Margaret

Na drugoj strani, Hotel Adria i hotel Luxury Riva smjestili su se samom šetalištu uz more u samom centru grada.

I ljubitelji kampiranja nisu zanemareni. Kamp Draga smjestio se nedaleko od centra Malinske, u okruženju obiteljske kuće. Na mirnoj lokaciji svega 200 metara od plaže.

Bez obzira na to koja ste vrsta gostiju, tražite li smještaje s 5 zvjezdica ili skromne privatne apartmane, svaka obitelji će sasvim sigurno pronaći savršen smještaj u Malinskoj.

 

PLAŽE ZA OBITELJI S DJECOM

Na desetke plaža duž vijugave obale Malinske zadovoljit će sve vrste gostiju. Plaže se protežu uz Rajsku cestu koja povezuje Malinsku i Njivice sve do romantičnog gradića Porta na 3 km udaljenosti od Malinske.

Tražite li pješčane plaže, betonske platoe s kojih možete skakati u more, šljunčane ili pak plaže prilagođene osobama s invaliditetom, nećete se razočarati. Imajte na umu da gotovo sve plaže nude dodatne sadržaje poput aquaparka, pedalina, pješčanika, ležaljki, suncobrana ili pak ugostiteljskih objekata u kojima možete nešto popiti ili pojesti sladoled.

 

ZABAVA I AKTIVNOSTI ZA OBITELJI S DJECOM

Osim ranije spomenutih morskih aktivnosti, na više lokacija u Malinskoj  vaši najmlađi mogu uživati u uređenim igralištima za djecu predškolske dobi koja su opremljena ljuljačkama, toboganima klackalicama i penjalicama. Takva igrališta nalaze se na javnim površinama pored plaže Rupa, u Ulici Nikole Tesle, Sv. Vidu, Kremenićima, Zidarićima, prema Rovi, u Portu te na ulazu Kvarnerske ulice u Ulici Nedjeljka Karabaića.

Najmlađe posjetitelje razveselit će i dječji sadržaji u centru Malinske poput lunaparka, trampolina, bungee-trampolina te 4D kina!

Ako ste aktivna obitelj koja voli šetati i biciklirati, duž cijele obale Malinske duge 10 km, moguće je prošetati laganim hodom ili biciklirati na stazama koje su većinom u hladu.

 

GDJE JESTI?

Restorani, pizzerije, slastičarnice i fast-food objekti nalaze se posvuda duž Malinske pa ne morate razmišljati o tome gdje ćete jesti. Na izbor imate hranu za svačiji ukus, a kako je Malinska pravo obiteljsko mjesto, i vaši mališani će lako pronaći ono što vole jesti.