Obala 46, 51511 Malinska, Hrvatska

Ljetna škola jedrenja

23.6. - 31.8.2023.

Dragi prijatelji mora i jedrenja,

Jedriličarski klub Malinska najavio je da će se upisi u Ljetnu školu jedrenja održati 23.6.2023. godine, ispred Interpretacijskog centra maritimne baštine – DUBoak, s početkom u 10 sati.

Ovo je izvrsna prilika za sve polaznike koje žele naučiti umijeće jedrenja ili jednostavno poboljšati već stečene vještine.

 

 

Škola jedrenja bit će organizirana svakodnevno, osim subotom i nedjeljom, u vremenskom razdoblju od 9 do 13 sati. Raspored sati učitelja jedrenja bit će prilagođen tako da svaki polaznik dobije dovoljno vremena za usvajanje i usavršavanje jedrenja. Bez obzira jeste li početnik ili već iskusni jedriličar, ovdje će svatko pronaći svoje mjesto i dobiti priliku za napredak.

Kako biste sudjelovali u Ljetnoj školi jedrenja, potrebno je imati usvojene plivačke vještine i završen prvi razred osnovne škole. Vjerujemo da većina vas ispunjava ove uvjete i jedva čekamo vidjeti vaše zanimljive plovidbe u našem zaljevu.

Moramo napomenuti će neke od aktivnosti biti fotografirane u svrhu promocije škole jedrenja na društvenim mrežama i evt. web stranici (u izradi). Objavljivanje fotografija na društvenim mrežama JK Malinska omogućit će široj publici da upozna rad i ljepotu jedrenja koje dijelimo s vama.

Sa sobom je potrebno ponijeti:

  • puno dobre volje,
  • zaštitnu opremu za sunce (kremu za sunčanje, kapa, likra/bijela majicu, sunčane naočale),
  • ručnik i kupaći kostim,
  • robu za presvlačenje te
  • bocu vode.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja možete kontaktirati Koordinatora škole jedrenja: +385 98 161 1370.


15/06/2023

Vezane objave