Obala 46, 51511 Malinska, Hrvatska

Uskrs u Malinskoj

7.4.2023. - 10.4.2023.

Ove godine Malinsku-Dubašnicu ponovo krase dvije divne pisanice koje se nalaze na Trgu te u centru Porta!

Uskrs u Malinskoj obiluje brojnim događanjima koja će zadovoljiti različite ukuse i interese. Od istaknutih događanja koje će posebno privući pozornost, su prodaja ljetnica, cvijeća i raznih bilja, te sajam rukotvorina i domaćih proizvoda. Organizirano je i nordijsko hodanje – “Korakom do zdravlja” za sve uzraste, te popodnevna animacija za djecu zvana “Zeko bijeli sreću dijeli“. Također, na Uskršnji ponedjeljak, održati će se sakralni koncert Radojke Šverko i Vladimira Babina u crkvi Sv. Apolinara u Bogovićima.

Najmanji će imati priliku sudjelovati u brojnim uskršnjim aktivnostima poput izrade pisanica, uskršnjih čestitki te traženja slatkih poslastica. Uz igre, kvizove i ples, djeca će moći uživati u druženju u ugodnoj atmosferi, pod budnim okom stručnih animatora. Animacija će se održavati na Trgu u Malinskoj, 8.4. (subota) od 13:00 do 19:00 sati.

U subotu, 8.4., s početkom u 17:30, organizirano je “Korakom do zdravlja” – nordijsko hodanje pogodno za sve uzraste s kojim ćete moći uživati u svježem zraku i tjelesnoj aktivnosti! Okupljanje će biti na Trgu u Malinskoj, te šetnja traje okvirno 2 i pol sata.

Osim popodnevne animacije i rekreacije, posjetitelji će imati priliku razgledati i kupiti predivne rukotvorine te razne autentične proizvode poput meda, maslinovog ulja, likera i slastica na sajmu rukotvorina i domaćih proizvoda, u razdoblju od 7. – 8. travnja (petak – subota) u vremenskom periodu od 10:00 do 20:00 sati, koji će se također održati na Trgu u Malinskoj.

Od 7. – 8. travnja (petak – subota) s trajanjem od 9:00 do 17:00 sati na parkiralištu Markat moći ćete (na prigodnom malom sajmu cvijeća) pronaći ljetnice, cvijeće i razne biljke koje će uljepšati vaš dom i vrt. Tu su i ukrasne biljke poput trajnica, grmova te različitih vrsta cvijeća.

Na Uskršnji ponedjeljak, 10.4., sa početkom u 20:00 sati, legendarna Hrvatska izvođačica i diva, Radojka Šverko, u pratnji pijanista Vladimira Babina, održati će prigodan sakralni koncert u župnoj crkvi Sv. Apolinara u Bogovićima.

Stoga, posjetite Malinsku za vrijeme Uskrsa i uživajte u nezaboravnom druženju s obitelji i prijateljima!


27/03/2023

Vezane objave