Obala 46, 51511 Malinska, Hrvatska

Online edukacije za turističke djelatnike i privatne iznajmljivače 2024.

4.4.2024. & 23.4.2024.

Turistička zajednica otoka Krka u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama na otoku Krku i Savjetovalištem za obiteljski smještaj Interligo d.o.o. i Udrugom hrvatskih putničkih agencija (UHPA) organizira besplatne jednodnevne online edukacije za javni i privatni sektor.

Prva edukacija, održat će se u četvrtak, 4. travnja 2024. godine, s početkom u 17 sati, a fokusirat će se na sljedeće teme:
  • Upravljanje cijenama: Sudionici će dobiti praktične savjete o strategijama određivanja optimalnih cijena za svoje usluge, uzimajući u obzir sezonske fluktuacije, potražnju i konkurenciju.
  • PDV u privatnom smještaju: Edukacija će objasniti relevantne propise o PDV-u koji se odnose na privatne iznajmljivače apartmana i soba, te dati praktične upute za ispravno obračunavanje i plaćanje PDV-a.
  • eVisitor – korištenje mobilne aplikacije: Sudionici će se upoznati s funkcionalnostima mobilne aplikacije eVisitor, koja se koristi za prijavu i evidenciju turista. Edukacija će obuhvatiti praktične demonstracije i savjete za olakšano korištenje aplikacije.

Druga edukacija, zakazana za utorak, 23. travnja 2024. godine, s početkom u 12 sati, predstavit će sljedeće teme:
  • Novi trendovi u turizmu: Sudionici će dobiti uvid u najnovije trendove koji oblikuju turističku industriju, s naglaskom na promjene u ponašanju turista i preferencijama.
  • Ponašanje potrošača: Edukacija će analizirati utjecaj različitih faktora na ponašanje turista u procesu planiranja i rezervacije putovanja, te dati savjete za prilagodbu ponude tim trendovima.

Osim besplatnog sudjelovanja, edukacije nude i sljedeće prednosti:
  • Udobnost online formata: Edukacije se mogu pratiti iz udobnosti vlastitog doma, što je idealno za one koji su zaposleni ili im je otežano fizičko sudjelovanje.
  • Kvalificirani predavači: Edukacije vode iskusni predavači iz relevantnih oblasti, osiguravajući kvalitetu i praktičnu primjenu stečenih znanja.
  • Interaktivnost: Edukacije su zasnovane na interaktivnom pristupu, s mogućnošću postavljanja pitanja i sudjelovanja u raspravama.


12/03/2024

Vezane objave