Obala 46, 51511 Malinska, Hrvatska

Edukacija biciklističkih vodiča

TZ Kvarnera u suradnji s IRTA-om (Istarska razvojna agencija) planira organizirati u razdoblju 25.-27. ožujka i 2.-3. travnja 2022. edukacije za biciklističkog vodiča za proljeće 2022. godine. Ovisno o broju prijavljenih, ovisi vrijeme i mjesto održavanja (na Kvarneru ili u Istri).

Zainteresirani se prijavljuju emailom slanjem ispunjenog obrasca u prilogu na vlasta@kvarner.hr  najkasnije do srijede, 16.3.2022. godine.

Troškove puta, konzumacije i eventualnog noćenja pokrivaju polaznici.

Cijena edukacije po osobi je 2.900 kn s PDV-om (uplata će se vršiti po dostavljenoj potvrđenim polaznicima – nakon potvrde održavanja edukacije). TZ Kvarnera će, ovisno o broju prijavljenih, sufinancirati do 50% cijene tečaja po polazniku, uz uvjet da je polaznik s područja PGŽ. Detaljnije informacije o edukaciji prijavljenima će se dostaviti naknadno.

U nastavku se nalaze osnovne informacije.

U sklopu programa odradit će se gradiva važna za pružanje kvalitetne i sigurne usluge biciklističkih vodiča: kartografija, orijentacija, fiziologija, sportska prehrana i trening, izrada biciklističkih paketa, upravljanje grupom biciklističkih turista i vođenja, prva pomoć, tehnike vožnje, terensko servisiranje bicikla, kao i upoznavanje sa zakonskom regulativom.

Uspješni polaznici dobivaju Uvjerenje o položenom stručnom osposobljavanju na osnovi kojega će se pri Hrvatskom biciklističkom savezu svim uspješnim polaznicima izraditi licenca biciklističkog vodiča za 2022. godinu (i ubuduće).

Za prisustvovanje edukaciji potrebno je:

  • solidna tjelesna kondicija i iskustvo vožnje biciklom;
  • ispravan MTB bicikl (poželjno SPD pedale i sprinterice, ali mogu i „obične“ – flat pedale); ne treking bicikl! Dobre gume.
  • kaciga (poželjne su i naočale)!
  • biciklistički dres (ili prikladnu odjeću);
  • mobilni uređaj (smartphone).

Poželjno je znanje najmanje jednog stranog jezika.

Prijavni obrazac možete preuzeti klikom na gumb u nastavku.


11/03/2022

Vezane objave