Obala 46, 51511 Malinska, Hrvatska

Edukacija o pravilnom održavanju bazena

30.3.2023., 26.4.2023.

 

NZZJZ PGŽ 26. travnja 2023. u 16:00 i 18:00  ponovno održava “Dane otvorenih vrata”, na kojima će privatnim iznajmljivačima pružiti informacije i preporuke za pravilno održavanje bazena. Edukacija se održava u prostorijama ispred ulaza u glavnu zgradu NZZJZ PGŽ.

S obzirom na zakonsku obveza ispitivanja zdravstvene ispravnosti bazenskih voda u sklopu privatnih iznajmljivačkih jedinica, reguliranu Pravilnikom o sanitarno-tehničkim i higijenskim uvjetima bazenskih kupališta te zdravstvenoj ispravnosti bazenskih kupališta (NN 59/20 i NN 89/22), NZZJZ PGŽ nastoji privatnim iznajmljivačima savjetodavnom podrškom podržati privatne iznajmljivače u ispunjenu zakonske obaveze u nadolazećoj sezoni.

Svi privatni iznajmljivači moći će saznati važne informacije o ispitivanju bazenskih voda u sklopu njihovih apartmana, soba, kuća za odmor i ostalih objekata za iznajmljivanje te u sklopu ovog informativnog predavanja dobiti će informacije vezane uz procese provedbe ispitivanja.

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave su obavezne, a prijavni obrazac dostupan je klikom u nastavku.

 

Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ organizira edukacije o pravilnom i zakonski propisanom načinu održavanju bazena, s ciljem podizana kvalitete i zdravstvene sigurnosti kod pružanja usluga iznajmljivača privatnog smještaja.

Edukacija pod nazivom Dani otvorenih vrata – Preporuke za pravilo održavanje bazena održat će se 30. ožujka 2023. godine, u Rijeci na adresi Krešimirova 52, u terminima: 12:00 h, 14:00 h, 17:00 h i 18:30 h.

NZJZ PGŽ želi sudionike upoznati sa zakonskom regulativom, odnosno obvezama privatnih iznajmljivača o održavanju mikrobiološki ispravne vode u bazenima te o svim načinima kontrole ispravnosti bazenskih voda.

Sve zainteresirane pozivamo da se što prije odazovu, zbog ograničenog broja sudionika, a prijavni obrazac dostupan je klikom na prijavni obrazac u nastavku.

Edukacije će se održati i u Ispostavama NZJZ PGŽ, o ćemu ćemo Vas pravovremeno obavijestiti.

“Započnite sezonu na pravi način!”


28/03/2023

Vezane objave