Obala 46, 51511 Malinska, Hrvatska

Uskrsne dječje avanture u Malinskoj

30.3.2024.

Uskrsne dječje avanture stižu u Malinsku!

Malinska će na Uskrsnu subotu, 30. ožujka, oživjeti radosnim dječjim smijehom. Turistička zajednica Općine Malinska – Dubašnica i Avanture malih okica pripremili su bogat program “Uskrsne dječje avanture” koji će obogatiti uskršnje blagdane najmlađima.

Od 15 do 19 sati na trgu ispred Interpretacijskog centra DUBoak djecu će očekivati mnoštvo zabavnih aktivnosti. Uz uskrsnog zeku moći će se družiti, fotografirati i sudjelovati u raznim igrama. Zeko će im također pomoći u kreativnim radionicama gdje će izrađivati uskrsne ukrase i košarice.

Slijedi prava uskrsna avantura – potraga za čokoladnim jajima! Mališani će se natjecati tko će pronaći najviše jaja, a pobjednika očekuje slatka nagrada.

Za one koji vole ples i zabavu, organizirano je veselo natjecanje za cijelu obitelj. Roditelji i djeca moći će se zabaviti i provesti kvalitetno vrijeme u igri.

Djeca starija od 7 godina, mogu se okušati u likovnoj radionici Juice&Paint pod vodstvom akademskog slikara Ivana Tomečaka. Radionica će se održati u 18 sati, a broj mjesta je ograničen, pa je potrebna rezervacija na info@maleokice.com.

Uskrsne dječje avanture u Malinskoj savršena su prilika za obiteljski izlet i uživanje u proljetnom suncu, moru i raznim zabavnim aktivnostima.


18/03/2024

Vezane objave