Obala 46, 51511 Malinska, Hrvatska

PREUZMITE NAŠU NOVU IMAGE BROŠURU

Turistička zajednica Općine Malinska – Dubašnica predstavlja novu brošuru posvećenu promociji turizma na području Malinske, u kojoj kroz atraktivne fotografije možete pronaći sve potrebne informacije kako bi vaš odmor bio što kvalitetniji i opušteniji.

Brošura je prevedena na engleski, njemački i talijanski te obuhvaća aktivnosti koje su na raspolaganju turistima, od smještaja, gastronomije, aktivnog odmora, pa sve do jednostavnog uživanja i opuštanja na predivnim plažama i suncu.

Malinska je jedinstvena po ponudi smještaja visoke kategorije kojeg karakteriziraju mali obiteljski hoteli, orijentirani na individualan pristup gostu, njegujući autohtonu kulturu i gastronomiju. Dodatne usluge poput wellnessa, bazena i animacije za djecu upotpuniti će vaš odmor i dati vam dodatan osjećaj ugode.

Ukoliko više volite provesti vrijeme s osjećajem privatnosti svoga doma, očekuje vas raznolika ponuda privatnog smještaja, od apartmana, soba, do kuća za odmor i luksuznih vila koje ističu udobnost i kvalitetu usluge. Na raspolaganju su vam i turističke agencije koje će realizirati vaše želje i pomoći vam u pronalasku svog idealnog smještaja.

Gastronomija otoka Krka je vrlo poznata i prepoznatljiva, a svako područje ima svoj autentični potpis kroz stvaranje jela. U Malinskoj možete uživati u brojnim lokalnim specijalitetima poput svježe ribe, ovčjeg sira, pršuta, janjetine te ekstra djevičanskom maslinovom ulju, dobivenog iz autohtonih sorti maslina, koji će zadovoljiti svako nepce.

Biciklističke i pješačke staze te planinarski putevi oduševit će sve posjetitelje željne aktivnog odmora u prekrasnoj prirodi, ali i upoznati vas s poviješću ovoga kraja kroz kulturne i sakralne znamenitosti te zbirku arheoloških artefakata sa nalazišta Cickini. Brojne plaže povezane su upravo atraktivnim šetnicama te su idealne za odmaranje i uživanje uz cvrkut ptica iz borove šume.

Ukoliko smo vas zaintrigirali svime navedenim, pozivamo vas da svoj primjerak brošure preuzmete u Turističko informativnom centru TZO Malinska, tijekom radnog vremena, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, ili na linku u nastavku objave.


26/03/2021