Paw-Paw – pet friendly

Vjerujemo da su zadnje pripreme za sezonu u punom jeku, ako ne i pri kraju, te se svi zajedno nadamo puno boljim rezultatima od onih prošle godine, koju, gotovo jednoglasno, svi želimo što prije zaboraviti. Naravno, očekuje nas „borba“ za svakog gosta te stvaranje preduvjeta za dobivanje visoko rangiranih ocjena i recenzija.

U raznolikosti turističke ponude diljem Hrvatske, ovim se putem prvenstveno obraćamo onim smještajnim jedinicama koje u svoj prostor primaju šape i šapice, odnosno, onima koji u goste primaju i kućne ljubimce.

Ako je Vaš odgovor NE- hvala na vremenu koje ste odvojili čitajući gornje retke.

Ako su gosti s ljubimcima, najčešće se radi o psima, dobrodošli u Vaš objekt, dozvolite da Vam predstavimo novu platformu, koju je podržala i TZ Kvarnera, a koja će omogućiti Vašim gostima dodatnu uslugu za još ugodniji odmor u Vašem smještaju.

Radi se o Paw & Paw platformi koja je nastala iz ogromne ljubavi prema ljubimcima, želje da godišnji odmor ljubimci i njihovi vlasnici provedu zajedno, te da im takav odmor bude ugodan i bez stresa.

Temeljem iskustva suradnje s mnogim hotelima, kampovima i ostalim turističkim smještajnim jedinicama čiji su ravnopravni gosti i kućni ljubimci, te polazeći od činjenica da:

  • 63% gostiju dolazi na odmor s kućnim ljubimcima, većinom psima,
  • turisti više vole dolaziti na odmor s ljubimcem i na destinacije koje osiguravaju svu potrebnu skrb,
  • je činjenica da „pet friendly“ nema isto značenje na svim destinacijama,

 

osmislili smo projekt koji gostima hotela, kampova, apartmana, kuća za odmor i dr. nudi upravo to.

 

Vašim stalnim gostima, ali i gostima koji traže „pet friendly“ smještaj u koji će bezbrižno moći povesti i svog kućnog ljubimca, u suradnji s Vama, možemo ponuditi skrb za njihove šapice.
Kroz našu platformu, vlasnici ljubimaca će po vlastitom izboru, moći naručiti sve ono što njihovom ljubimcu treba za vrijeme boravka u Vašem prostoru kao što je hrana, vrećice, poslastice, igračke…. mi ćemo narudžbu proslijediti u Vaš objekt da šape sve već čeka po dolasku. Uz to, Paw & Paw te će im osigurati zdjelicu, krevetić i  mali poklon iznenađenja. Za goste se radi o velikom rasterećenju, pogotovo ako je riječ o većim psima,  s obzirom na to da neće morati nositi više kilograma hrane sa sobom, velike krevete, zdjelice…i imat će više prostora za osobnu prtljagu.

Istovremeno, vjerujemo da će se gosti s ljubimcima upravo zbog te „bazične usluge“ odlučiti za Vaš prostor jer svatko tko ima psa, zna što znači nositi sve potrebno za njega. Dodatna usluga koju možemo ponuditi Vašim gostima za njihove šape i šapice su čuvalice i šetalice za ljubimce kako bi obitelj mogla koristiti što više izleta na prostoru gdje borave, a gdje ljubimci ne mogu ići (npr izleti brodom),  wellness programe  za ljubimce, instant ljetnu školicu…

Također, u prostorima u kojima je to moguće, primjerice kućama za odmor, možemo ponuditi i dodatnu uslugu postavljanja kutka za pse.

Također, trenutno „punimo“ web s ponudom onih „pet friendly“ objekata koji gostima s psima nude određenu razinu kvalitete. Cilj nije još jedna stranica za rezervaciju smještaja- nego specijalizirani vodič za potrebe određenog tipa gostiju.

 

Vjerujemo da će naša suradnja biti na obostrano zadovoljstvo jer je interes za putovanjima s ljubimcima i dodatne usluge vezane uz to, prema našim saznanjima, velik. Vi biste ponudili gostima dodatnu uslugu i privukli dodatne goste s ljubimcima, a mi bismo Vašim gostima dali mogućnost da putovanje s ljubimcem bude ugodno za cijelu obitelj te da Vašim gostima i njihovim šapicama učinimo boravak na Vašoj destinaciji što ugodnijim.

 

Za prijave i dodatne informacije kontaktirajte niže navedeni kontakt.

mr.sc. Mihaela Felker

099 2545 300

mihaela@paw-paw.net

info@paw-paw.net

 

Putovanje sa psom – Pakiranje i krećemo! Ja ne brinem, imam Paw & Paw!


31/03/2021