Online edukacija Camino Krk – prilika za produljenje sezone i u pandemiji

 

Camino Krk novi je turistički proizvod kao i dodatni motiv dolaska gostiju u pred i posezoni, a gosti su u prilici upoznati brojna mjesta te doživjeti posebno duhovno iskustvo u ljepoti krčkoga krajolika.

O popularnosti Camino ruta govori i podatak o čak 2.500.000 pretraživanja mjesečno na Google tražilici. Tijekom 2020. godine zabilježen je značajan interes gostiju i javnosti za Camino rutu na otoku Krku, osobito domaćih gostiju te gostiju s područja Slovenije, Italije i Austrije.

Pozivamo sve hotele, kampove i ostale ugostiteljske objekte za smještaje, pružatelje usluga smještaja u domaćinstvu ili na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu, turističke agencije te ugostiteljske objekte da se priključe projektu Camino Krk i promoviraju svoju turističku ponudu i van ljetne sezone.

Inicijativi TZ Grada Krka i Bratovštine sv. Jakova. koja je započela krajem 2019. godine obilježavanjem prve dionice krčke Camino rute, kao hrvatskog doprinosa europskoj mreži hodočasničkih puteva koji vode prema svetištu sv. Jakova u Santiago de Compostela, pridružila se i Turistička zajednica Općine Malinska-Dubašnica te ostale turističke zajednice otoka Krka!

Postanite dio Camino Krk projekta i iskoristite dodatne mogućnosti besplatne promocije putem web portala projekta, kao i kroz digitalne marketing kanale vaše turističke zajednice i Bratovštine sv. Jakova, partnera u projektu.

 

ONLINE EDUKACIJA

Pozivamo vas da se u četvrtak, 22. travnja u 11h, priključite predavanju “Kako povećati direktne rezervacije u pandemiji”, koje će održati marketinški stručnjak Vedran Pražen. Predavanje će se odvijati online, preko Zoom platforme.

TEME EDUKACIJE: 

Camino Krk – prilika za produljenje sezone i u pandemiji

 • Pozicioniranje otoka Krka na europskoj mreži Camino puteva
 • Prilika za razvoj turističkog proizvoda izvan sezone
 • Tko su ciljani gosti i kako do njih doći

Marketing u turizmu za vrijeme pandemije

 • Kako doći do direktnih rezervacija?
 • Internet marketing savjeti
 • Google Maps – neiskorištena prilika za doći do više gostiju

Predavač:

Vedran Pražen – tajnik Bratovštine Sv. Jakova
Hodočasnik i konzultant u digitalnom marketingu. Prošao preko 3.000 km na Camino rutama u Španjolskoj, Portugalu, Francuskoj i Hrvatskoj. Organizirao i vodio više hodočasničkih grupa za Camino de Santiago. Preko 20 godina iskustva u primjeni digitalnog marketinga u turizmu, autor dvije knjige iz Internet marketinga, gost predavač na konferencijama, fakultetima i stručnim radionicama.

Tijekom predavanja će se jednostavnim jezikom, bez korištenja informatičkog žargona, objasniti konkretni koraci kojima se povećava zarada u turizmu, uz praktične primjere.

Kome je namijenjen poziv?

Poziv je namijenjen svim hotelima, kampovima i ostalim ugostiteljskim objektima za smještaj, pružateljima usluge smještaja u domaćinstvu ili na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu, turističkim agencijama, ugostiteljskim objektima na području Turističke zajednice Grada Krka, Turističke zajednice Općine Malinska-Dubašnica, Turističke zajednice Općine Omišalj-Njivice, Turističke zajednice Općine Punat, Turističke zajednice Općine Vrbnik, Turističke zajednice Općine Baška i Turističke zajednice Općine Dobrinj.

Kriteriji za odabir:

 •  Podmirene obveze prema lokalnoj Turističkoj zajednici te Gradu odnosno Općini
 • Poslovanje van ljetne sezone
 • Mogućnost smještaja gostiju na jedno noćenje

Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na dnu stranice ili se javite turističkoj zajednici na svojem području.

 •  Podmirene obveze prema lokalnoj Turističkoj zajednici te Gradu odnosno Općini
 • Poslovanje van ljetne sezone
 • Mogućnost smještaja gostiju na jedno noćenje

Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na dnu stranice ili se javite turističkoj zajednici na svojem području.

 •  Poslovanje van ljetne sezone
 • Ponuda otočkih specijaliteta
 • Ponuda vina vrbničke žlahtine
 • Suradnja s lokalnim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (minimalno tri proizvoda)

 

 

Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca na dnu stranice ili se javite turističkoj zajednici na svojem području.