Obala 46, 51511 Malinska, Hrvatska

Obuka za neplivače

10.-14.7.2023.

Poštovani roditelji, bake, djedovi, tete, stričevi, ujne, ujaci i skrbnici,

obavještavamo vas da se i ove godine nastavlja tradicija besplatne Obuke za neplivače u Malinskoj! Gradsko društvo Crvenog križa Krk u suradnji s Općinom Malinska-Dubašnica i Turističkom zajednicom Općine Malinska-Dubašnica, organizira ovu vrijednu obuku namijenjenu djeci predškolskog uzrasta. Ako je vaše dijete rođeno između 2015. i 2018. godine te ima između 5 i 8 godina, ovo je sjajna prilika da se oslobodi straha od vode i nauči osnovne tehnike plivanja.

Djeca će tijekom programa biti pod vodstvom iskusnog i školovanog trenera, koji će ih postupno oslobađati straha od vode te ih poučiti osnovnim tehnikama plivanja i disanju prilikom plivanja. Sve aktivnosti provodit će se kroz igru, jer vjerujemo da je to najzanimljiviji način za djecu da savladaju nove vještine.

Obuka će se održavati od 10. do 14. srpnja, od ponedjeljka do petka, s početkom u 8 sati i završetkom u 11:30 sati, na plaži Portić.

Obuka će biti organizirana u 2 grupe, u sljedećim terminima:

  • 1. termin: od 8:30 do 10:00 sati
  • 2. termin: od 10:00 do 11:30 sati

Prijave na obuku otvorene su do popunjenja kvote od 20 polaznika.

Prijavu je moguće izvršiti putem prijavnog obrasca u nastavku.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili trebate više informacija, slobodno nam se obratite putem e-maila na info@visitmalinska.com ili nas nazovite na broj 051 859 207. Rado ćemo vam pružiti sve potrebne informacije i podršku.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za vaše dijete da savlada osnovne vještine plivanja i uživa u vodenim aktivnostima.

Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom plivanju u Malinskoj!

Srdačan pozdrav,

Turistička zajednica Općine Malinska-Dubašnica


27/06/2023