Obala 46, 51511 Malinska, Hrvatska

Malinska Spring Break Fest

Ispraćaj travnja te doček svibnja, Malinska će obilježiti nizom prigodnih aktivnosti te prigodnim zabavno – gastro programom:
Subota, 30.4.2022, trg, Malinska
 • 9:00 sati
  Krk Bike Romantic Story
  U 9:00 sati na malinskarskom trgu očekuje nas nastavak serijala biciklijada Krk Bike Story, a ovog vikenda radi se o romantičnoj vožnji između Malinske, Dobrinja i Omišlja. U sklopu biciklijade predviđene su brojne degustacije otočkih specijaliteta na raznim lokacijama, kao i upoznavanje sa prirodnim i kulturnim znamenitostima otoka Krka.
 • 16:00 sati
  Morski eko fest
  Atraktivan zabavno – edukativni program sa ekološkom tematikom. Program uključuje nekoliko tematski uređenih zona, a kroz igru, radionice i tematske igre vrši se edukacija i svijest o očuvanju prirode.
 • 17:00 sati
  Upoznajmo Dubašnicu
  Vođena šetnja nordijskog hodanja na relaciji Malinska trg-Rajska cesta-Kijac-Rajska cesta- Malinska trg. Staza je lagana duljine 8,5 km a prilagođena je svim dobnim skupinama. Štapovi za hodanje osigurani su od strane organizatora.
 • 20:00 sati
  Vedran Ružić Trio + Gin&Jazz o’clock
  UNESCO je proglasio 30. travnja Međunarodnim danom jazza Time se želi okupiti međunarodnu zajednicu širom svijeta kako bi se doznalo više o umjetnosti jazza, njegovom podrijetlu i utjecaju te naglasilo njegovu važnu ulogu kao obrazovnom sredstvu za postizanje zajedništva, dijaloga i bolje suradnje te sredstva komunikacije koje nadilazi razlike.
  Međunarodni dan jazza u Malinskoj obilježiti će Vedran Ružić Trio pod vodstvom Vedrana Ružića, poznatog glazbenika , slikara i kompozitora, te dobitnika glazbene nagrade „Porin“.
  Svi ljubitelji jazza moći će uživati u koncertu uz u Gin&Jazz o’clock – posebnoj ponudi u restoranu “The Kitchen”.

 

Nedjelja, 1.5.2022, trg, Malinska
 • 09:00 -15:00 sati
  Sajam domaćih proizvoda
  U suradnji sa udrugom „Progres Krk“ na trgu će biti ponuda ekološki proizvedene hrane i suvenira
 • 10:00 – 13:00 sati
  Fritaja od 1. Maja
  Tradicionalno jelo otoka Krka – omlet sa divljim šparogama očekuje Vas u restoranu The Kitchen, a za dobru zabavu pobrinuti će se Coffee Shop Acoustic trio.
 • 10:00 sati
  Radionica jedriličarskih i mornarskih vještina
  Svi posjetitelji imati će priliku upoznati se i sa osnovama jedrenja i mornarskih vještina u izvedbi JK Malinska.


28/04/2022