Obala 46, 51511 Malinska, Hrvatska

Ljetne priredbe u Malinskoj

Malinska nudi bogat program ljetnih priredbi i manifestacija!

Otkrijte Malinsku, gdje se sunce sjaji sjajnije, a ljetne melodije opčinjavaju dušu. Doživite mnoštvo kulturnih događanja u srcu Kvarnera, gdje se zabava i tradicija isprepliću u neizbrisive uspomene.

Melodije za svako uho: Uronite u bogatstvo glazbenih nastupa, od klasične do zabavne glazbe, koje će otopiti vaše brige uz opojne ritmove, a koncerti brojnih poznatih i manje poznatih izvođača upotpunit će vaše ljetne dane veseljem.

Edukativni događaji, radionice i treninzi: Otkrijte tajne glagoljice, uronite u dubine znanja na radionicama, naučite jedriti ili usavršite svoje vještine u igri šaha. Za najmlađe su tu zabavne radionice i ljetne škole puna kreativnosti i avanture.

Tradicija na dlanu: Doživite folklorne nastupe koji će vas očarati živopisnim kostimima i temperamentnim plesovima, te osjetite bogatu kulturnu baštinu ovog kraja.

Ljetna simfonija za sva čula: Malinska nudi nešto za svakoga. Otkrijte gastronomsku ponudu lokalnih specijaliteta, uživajte u šetnjama uz kristalno čisto more i istražite skrivene uvale. Neka vas ljetna magija Malinske očara i ostane vam u trajnom sjećanju.

Program ljetnih priredbi možete preuzeti klikom na gumb u nastavku.


04/07/2024