Dani smijeha u hotelu Malin

Mjesec smijeha u studenom – posjetite Hotel Malin i nasmijte se do suza uz legendarne predstave, jer “Smijeh nije grijeh”.

Ulaznice po cijeni od 60,00 kn možete kupiti svakodnevno na recepciji hotela Malin, a prisustvovanje predstavama moguće je samo uz predočenje Covid potvrde ili važećeg negativnog Covid testa.

Nakon nastupa pozivamo Vas na after party uz piće dobrodošlice u Whisky & Wine room Muileann.

U nastavku slijedi raspored predstava:

“CASABIANCA” – Irena Grdinić i Battifiaca

12.11.2021., 19:00 sati, Hotel Malin

Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca, široj publici poznata imena voditeljske i glazbene scene, osmislili su predstavu Casabianca kojom, nakon tmurnih i napetih vremena, žele nasmijati publiku i prikazati smiješnu stranu života jednog tipičnog domaćeg bračnog para, od 60-ih godina prošlog stoljeća do danas.

“DISCO BABA” – Arijana Čulina

19.11.2021., 19:00 sati, Hotel Malin

Predstava Arijane Čuline je humoristična stand-up comedy predstava, u kojoj se poznata glumica i komičarka na poznati splitski- otvoren, ironičan i beskrajno iskren način,  osvrće na brojne situacije iz svakodnevnog života, koje svi uzimaju zdravo za gotovo, ne shvaćajući koliko su apsurdne i smiješne ( muško-ženski odnosi, odnos prema jeziku i kulturi, glazbi , politici, stambenom pitanju, turizmu itd.).

“OCAT I SIN” – Tin Sedlar i Zlatan Zuhrić – Zuhra

16.11.2021., 19:00 sati, Hotel Malin

U ovoj predstavi/komediji, vidi se generacijski jaz oca i sina. I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi.
Otac je isplanirao cijeli dan, no sin ima druge planove jer se sprema za spoj. Ponosni otac koristi sve svoje metode kako bi sina pripremio na najbolji mogući način. Kako će to proći i hoće li sve ići glatko, pogledajte u predstavi.
Ova predstava namijenjena je svima jer govori o životnim situacijama s kojima se susreće svaka obitelj i svatko može doživjeti predstavu iz svoje perspektive.

“ODRASLOST” – Vlatko Štampar

03.12.2021., 19:00 sati, Hotel Malin

Vlatko već godinama postojano i neumjereno nasmijava ljude, razotkrivajući pritom (vlastito) uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu napučenu životinjama koje pričaju (gluposti) i zabranjenim perverzijama koje bi se (izvan konteksta) mogle smatrati kaznenim djelom. Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”.


04/11/2021