Obala 46, 51511 Malinska, Hrvatska

Najiznajmljivači 2023.

Projekt “Najiznajmljivači 2023.” Novog lista, podržan od strane Hrvatske turističke zajednice, nastavlja se i ove godine. Fokusiran na održivi turizam, projekt ima cilj potaknuti veću disperziju turizma diljem Hrvatske kroz dodjelu posebnih nagrada za energetsku samodostatnost i ekološku prilagođenost objekata te suradnju s lokalnim proizvođačima autohtonih prehrambenih proizvoda. Odabir najboljih iznajmljivača u kategorijama najboljeg apartmana, kuće za odmor i vile. Privatni iznajmljivači mogu se prijaviti do 15. rujna.

Nakon komisijskog pregleda prijava, slijedi detaljan odabir finalista od strane komisije koja uključuje predstavnike Hrvatske turističke zajednice i Novog lista Finalisti će biti raspoređeni u najavljenim kategorijama, a odabir će se temeljiti na obilasku terena od strane novinarske redakcije Novog lista. Dobitnici će biti predstavljeni u tiskanom i web izdanju Novog lista, što će im osigurati značajnu besplatnu promociju!

Svečano proglašenje dobitnika priznanja “Najiznajmljivači 2023.” održat će se u studenom 2023. godine uz prisustvo ministrice turizma i sporta, gospođe dr. sc. Nikoline Brnjac, i direktora Hrvatske turističke zajednice, gospodina mr. sc. Kristjana Staničića. Suradnjom na ovom projektu, želimo kvalitetno predstaviti najbolje privatne iznajmljivače iz svih dijelova Hrvatske te dodatno promovirati ovu važnu komponentu hrvatskog turizma.


12/07/2023