Obala 46, 51511 Malinska, Hrvatska

Dostava hrane u vrijeme lockdowna

Nemate vremena ni inspiraciju za kuhanje! Opustite se i naručite svoje omiljeno jelo iz udobnosti svog doma u jednom od omiljenih restorana, konoba ili pizzerija..!

dostava hrane u Malinskoj

Prosinac kao prohladan mjesec zatijeva dobru okrijepu, a to možemo postići dobrom hranom koju kuhamo u zimskim mjesecima.

Hladni dani kao stvoreni su za tradicionalne šurlice ili domaće makarune s gulašem, sarme ili filane paprike s pire krumpirom, maneštre jote i slično.

Ako vas navedena hrana nije pretjerano privukla, malinskarski ugostiteljski objekti zasigurno vas neće razočarati svojim izborom brzih jela poput pomfrita i pohanog mesa, pašte pripremljene na bezbroj načina, lazanja, musake…

Osim mesnih možete si priuštiti i neko riblje jelo, poput oslića s blitvom, rižota od sipe, lignji i krumpira, jela od bakalara…

Večernje sate pred televizorom možete obogatiti pizzom ili nekim drugim jelom po želji.

 

Ljubitelji bakalara mogu kao i svake godine uživati u bogatoj ponudi vrsnih kuhara Restorana Royal, ove godine u malo drugačijem izdanju. U tematskim večerima – Dani bakalara  možete uživati uz smještaj na dnevnom odmoru i gratis korištenju wellness i spa centra Hotela Malin po promotivnim cijenama. Ponuda vrijedi za ograničen broj gostiju uz obaveznu rezervaciju.

U nastavku donosimo popis ugostiteljskih objekata koji nude preuzimanje hrane na svom ulazu ili dostavu:

 • Restoran Mulino & Restoran Royal

  051/ 850 – 234 ili 099 495 99 06

 • Konoba Nino

  051/ 859 – 011

 • Konoba-pizzeria Mama Mia

  051/ 214 – 124

 • Pizzeria Corona

  095 882 86 22

 


02/12/2020

Vezane objave